Asociaţia Noul Spital al Braşovului, în Grupul de lucru pentru Spitalul Regional

Asociaţia Noul Spital al Braşovului, în Grupul de lucru pentru Spitalul Regional

Primarul George Scripcaru a răspuns pozitiv propunerii oficiale a Comitetului Director al Asociaţiei Noul Spital al Braşovului vizând participarea la activităţile Grupului de lucru constituit în acest scop.
"Este o dovadă de normalitate şi de corectitudine. Dovedeşte, dl Primar, o perfectă înţelegere a rolului important pe care asociaţia nu numai că l-a avut, dar pe care trebuie să-l aibă şi în continuare în dezvoltarea proiectului Noul Spital Clinic Regional de Urgenţă Braşov. Printr-un "gentlemen agreement" s-a căzut de acord ca A.N.S.B. (prin reprezentanţi) să facă parte din Grupul de lucru alături de reprezentanţii Ministerului Sănătăţii, ai Primăriei Braşov şi ai Consiliului Judeţean Braşov (prin Direcţia de Sănătate şi Asistenţă Medicală. Iată cum, la exact 1 an şi jumătate de la asumarea în ianuarie 2017 a Protocolului cvadripartit, semnatarii acestuia se găsesc deja în situaţia de a conlucra efectiv la bunul mers al proiectului Noului Spital!
A.N.S.B. va face din acest moment toate eforturile posibile pentru a contribui la înţelegerea de către toţi componenţii Grupului de lucru a conceptului proiectului, în aşa fel încât de data aceasta, spre deosebire de momentul anilor 70, Noul Spital să fie o structură completă şi complexă, demnă de realităţile mileniului XXI. Un adevărat şi absolut necesar Green Medical Smart City!", este postarea de pe Facebook a doctorului Dan Grigorescu.

I.G.