E ultima zi de înscrire online la Crosul HOSPICE Casa Speranţei

E ultima zi de înscrire online la Crosul HOSPICE Casa Speranţei

Solidaritatea faţă de cei ce luptă cu o boală incurabilă aduce şi anul acesta la startul crosului "Aleargă TU pentru EI" sute de braşoveni de toate vârstele, dornici să alerge pentru cei aflaţi în cursa pentru viaţă. Până acum s-au înscris în competiţie aproape 700 de participanţi.
Cea de-a zecea ediţie a crosului "Aleargă TU pentru EI" aduce noutăţi importante pentru pasionaţii de alergare. În premieră la această competiţie, concurenţii vor fi cronometraţi electronic cu cip-uri, pentru a asigura un plus de acurateţe şi transparenţă în măsurarea performanţelor. Toţi alergătorii, mici şi mari, îşi vor putea verifica timpul obţinut şi locul pe care s-au clasat pe site-ul cronometrajonline.ro, imediat după terminarea cursei.

În funcţie de vârstă, copiii au la dispoziţie două curse de lungimi diferite: Cursa Draexlmaier de 600m, pentru copii de până la 6 ani şi Cursa Autoliv de 2km pentru juniorii de până la 15 ani. Adulţii pot intra în competiţie la Cursa Preh, de 4km şi la Cursa Miele de 10km.
Astăzi este ultima zi în care se mai pot face înscrieri online pe platforma team.hospice.ro. Înscrierile vor continua apoi la sediul HOSPICE Casa Speranţei de pe str. Sitei nr. 17A sau în ziua competiţiei pe Aleea de Sub Tâmpa, în zona apeductului Kirscher, începând cu ora 8.
Fondurile strânse din taxele de participare, sponsorizări şi donaţii vor asigura servicii gratuite de îngrijire paliativă pentru copiii şi adulţii cu boli incurabile aflaţi în grija fundaţiei HOSPICE Casa Speranţei.

Cei mai rapizi alergători vor fi răsplătiţi cu premii atrăgătoare: aparate electrocasnice, week-end-uri la mare şi la munte, experienţe inedite de sport şi aventură, acces în parcuri de distracţie şi la cinema, precum şi invitaţii la evenimente culturale viitoare.
De premii atractive se pot bucura toţi cei prezenţi la eveniment dacă participă la tombola crosului, unde premiul cel mare constă în bilete la festivalul Summer Well 2018.
Sunteţi aşteptaţi pe Aleea de Sub Tâmpa sâmbătă, 14 iulie, de la ora 9.00, pentru că nicio cursă nu e prea grea atunci când lupţi pentru cei aflaţi în suferinţă.

D.G.