Accident cu trei maşini pe podul de la Predeal, circulaţia oprită complet

Accident cu trei maşini pe podul de la Predeal, circulaţia oprită complet

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov a trimis pe DN1 trei echipaje SMURD, un echipaj de Ambulanţă şi o autospecială de stins incendii cu apă şi spumă, la un accident rutier. Trei autoturisme s-au ciocnit şi au blocat circulaţia pe podul de la ieşirea din Predeal, spre Bucureşti.
Din primele informaţii reiese că sunt şapte victime, toate conştiente, neîncarcerate, politraumatuzate.

 

”Un barbat de 41 ani, din judetul Mures, care a condus un autoturism pe DN 1, dinspre Brasov spre Bucuresti, la Km 140 + 800 m, pe podul din imediata apropiere a intersectiei DN 1 cu DN 73A, s a angajat in depasire si a intrat in coliziune frontala cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus. Autoturismul lovit a fost proiectat in vehiculul care circula in spatele sau.

In urma impactului conducatorul auto de 41 de ani si doua pasagere minore de 16 si 13 ani din masina condusa de acesta au fost raniti si au fost transportati la spital. Doua femei, fiecare pasager in una din cele doua vehicule implicate in coliziune au suferit vatamari avand nevoie de ingrijiri medicale. Conducatorii auto nu se aflau sub influenta bauturilor alcoolice. S-a întocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. Trafic blocat complet pana la finalizarea cercetarii la fata locului si eliberarea partii carosabile.”, declară polițiștii

Daniel Giurma
Foto: DRDP Braşov