Omorât pentru nişte lucernă

Omorât pentru nişte lucernă

Poliţiştii au fost anunţaţi marţi seară că un barbat de 22 de ani şi-a găsit tatăl, de 46 de ani, decedat. Cadavrul se afla pe un camp aflat in apropierea DJ 103B, care face legatura intre com. Teliu si satul Dobarlau. Decesul a fost constatat de un echipaj SMURD, însoţită de un echipaj de politie.
O echipa operativa complexa, formata din procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov, medic legist din cadrul SJML Brasov si politisti din cadrul IPJ Brasov au făcut cercetarea la fata locului şi au reconstituit desfăşurarea evenimentelor.
"În dimineata zilei de 17.07, victima a plecat de la domiciliu cu tractorul pentru a lucra mai multe terenuri cu lucerna situate in extravilanul com. Teliu.
Din verificarile si investigatiile efectuate a rezultat ca, la un moment dat, victima a surprins mai multe persoane cu o caruta in timp ce sustrageau lucerna de pe terenul sau. Intrucat le-a cerut socoteala, doua dintre persoanele surprinse au ripostat, lovindu-l cu obiecte contondente in zona capului si corpului.
Cadavrul a fost ridicat si transportat la SJML in vederea efectuarii necropsiei, si stabilirii cauzelor decesului, fiind constituite echipe de cautare a autorilor pe raza localitatilor limitrofe in stransa colaborare cu IPJ Covasna.
In urma exploatarii datelor si informatiilor obtinute, a fost stabilita identitatea ambilor autori, iar unul dintre suspecti, in varsta de 27 ani, domiciliat in localit. Dobarlau, jud. Covasna, fara ocupatie si cu antecedente penale, a fost identificat la domiciliu.
Suspectul a fost condus la sediul Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov, ulterior fata de acesta fiind dispusa masura retinerii sub aspectul savarsirii infractiunilor de talharie si omor calificat.
Cautarile au continuat si in cursul zilei de 18.07, celalat suspect, in varsta de 28 ani, cu antecedente penale, fiind identificat in cursul aceleiasi zile la liziera padurii din localit. Dobarlau. Acesta a fost condus la sediul Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov, urmand a fi dispuse masurile legale prin unitatea de parchet", anunţă Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Braşov.

D.G.
Foto: ARHIVĂ oboectivbr.ro