Ce salariu are un casier care lucrează la Lidl

Ce salariu are un casier care lucrează la Lidl

Potrivit unui anunţ al retailerului, de la 1 martie, un casier Lidl încadrat cu salariul minim, realizează venituri medii lunare garantate de 3.061 de lei brut, în vreme ce un comisionar aflat în aceeaşi situaţie câştigă 3.301 lei brut.

Potrivit politicii de salarizare în trepte a companiei, acelaşi vânzător va ajunge în al treilea an la un venit brut de 3.542 lei, în vreme ce un comisionar va câştiga 3.792 lei brut, potrivit incont.stirileprotv.ro.

Astfel, venitul minim pentru ambele categorii profesionale creşte în mod garantat în primii trei ani cu aproximativ 15%, după ce în ultimii doi ani, Lidl a dublat venitul minim brut în companie.

Veniturilor în bani şi tichete valorice li se adaugă şi alte beneficii printre care asigurare privată de sănătate, zile de concediu ce cresc progresiv şi oportunităţi de dezvoltarea profesională.

Un manager de magazin poate ajunge la venituri medii lunare de 8.825 de lei brut şi primeşte, pe lângă beneficiile amintite, maşină de serviciu, pe care o poate folosi şi în interes personal.

A.C.