Veşti bune pentru fanii serialului "F.R.I.E.N.D.S". Ce a declarat Jennifer Aniston

Veşti bune pentru fanii serialului "F.R.I.E.N.D.S". Ce a declarat Jennifer Aniston

Jennifer Aniston a declarat într-un interviu recent că ea, Courteney Cox şi Lisa Kudrow au vorbit despre o posibilă continuare a serialului "F.R.I.E.N.D.S". În interviul pentru InStyle, ea a adăugat că "visează" ca serialul să fie readus pe micile ecrane.

"Courteney, Lisa şi cu mine vorbim despre asta, avem fantezii despre asata, pentru că într-adevăr a fost cea mai mare realizare pe care am avut-o vreodată", a spus Aniston.

"Nu ştiu cum ar arăta astăzi, dar niciodată nu ai de unde să ştii. Atâtea spectacole sunt readuse la viaţă cu succes", a declarat actriţa.

De când a terminat "F.R.I.E.N.D.S", Aniston a continuat să aibă o carieră cinematografică de succes şi fără îndoială este singura stea a serialului care a reuşit acest lucru. Printre cele mai importante realizări se numără "We"re The Millers", "Horrible Bosses", "Break-Up" şi "Marley & Me".

Cu toate acestea vedeta de 49 de ani a fost deseori criticată, sugerând că şi-a stabilit prioritatea în carieră şi nu în a-şi întemeia o familie.

"Există o presiune asupra femeilor pentru a fi mame, iar dacă nu sunt, atunci ele sunt considerate bunuri deteriorate", a spus Aniston. "Poate că scopul meu pe această planetă nu este de a procrea. Poate că am alte lucruri pe care ar trebui să le fac", a continuat să explice vedeta pentru InStyle.

Aniston a declarat de asemenea, cu privire la mişcarea feministă de la Hollywood, că femeile ar trebui angajate pe merit, şi nu pentru simplul fapt ca asta este cerut în societatea de astăzi.

Sursa: BBC

A.C.