ACS SR Municipal Braşov a demolat FC Voluntari 2, într-un meci de verificare : 6-1!

ACS SR Municipal Braşov a demolat FC Voluntari 2, într-un meci de verificare : 6-1!

Pe stadionul Tineretului, ACS SR Municipal Braşov, proaspăt promovată în liga a treia de fotbal, a jucat un nou meci amical, întâlnind FC Voluntari 2, echipă din al treilea eşalon valoric al fotbalului românesc. Formaţia braşoveană s-a impus la scor, 6-1, după un meci în care a dominat clar, în ciuda faptului că a fost lipsită de aportul jucătorilor Strătilă şi Rusu, ultimul accidentat. Primul nu a fost inclus în lotul pentru acest amical, pentru că antrenorul Florin Stângă a testat mai mulţi jucători şi mai multe formule de echipă fără Strătilă, care, oricum, este suspendat pentru primele două meciuri oficiale ale viitorului sezon.
Golurile echipei braşovene au foat marcate de E. Popa (2), Leonte, Avram, Răchişan şi Burlacu.
În disputa de astăzi, tehnicianul Florin Stângă l-a testat pe Alexandru Stan, un mijlocaş stânga de 18 ani, care şi-a făcut junioratul la mai multe echipe bucureştene.
ACS SR Municipal Braşov : A. Popa (Maxim) - Răduţoiu, R. Damian (Toader, Stângă), Poverlovici, Voicu (Dragomir) - Leonte, Țuţu (Nicolau), Burlacu (Cocan), Danciu (Răchişan) - Boţia (Alex Stan), E. Popa (Avram).
"Am arătat ca o echipă matură. Am avut o evoluţie bună şi am controlat jocul de la început până la sfârşit. Sunt lucruri pe care trebuie să le îndreptăm. Mai avem de muncă până la startul sezonului. Echipa este în creştere. Se leagă şi relaţiile umane, dar şi cele fotbalistice. Cel mai important este să se rezolve problemele legate de susţinerea financiară, să avem linişte, iar băieţii să se gândească doar la fotbal. În rest, în orice serie am juca, vom avea adversare puternice. Noi trebuie să fim bine pregătiţi şi să promovăm", a declarat antrenorul Florin Stângă.
Pentru ACS "SR" Municipal urmează sâmbătă, acasă, testul cu ACS Gauss Bacău, o altă formaţie proaspăt promovată în Liga a treia
D.R.