Vandalizare a unei clădiri de pe Ocolitoarea Braşovului

Vandalizare a unei clădiri de pe Ocolitoarea Braşovului

Unul dintre spatiile de serviciu de pe varianta municipiului Brasov a fost vandalizat, azi noapte. A fost spart un geam, ruptă clanta de la o usa, şi au fost rupte niste racorduri de apa. Din această cauza spatiul s-a inundat.
"Spaţiile nu sunt inca deschise publicului, deocamdata nu au fost receptionate. Se preconizeaza ca vor fi preluate de catre noi pana la sfarsitul lunii cand se va face receptia la intregul tronson. Constructorul a remediat toate neregulile constatate asa ca urmeaza receptia finala. Am terminat de asemenea procedura pt incheierea acordurilor cadru pt intretinere si paza dar firmele castigatoare nu au primit ordin de incepere pana cand nu se face receptia. Păcat că un loc aşteptat să fie deschis de cei care tranzitează Braşovul a fost stricat, chiar dacă remediabil".a declarat Horia Stancu, directorul Secţiei Drumuri Naţionale din cadrul DRDP Braşov.
Pana la recepţie, paza si intretinerea tronsonului de variant ocolitoare si a spatiilor de serviciu intra in sarcina constructorului.

D.G.
Foto: DRDP Braşov