Cine este femeia-jandarm bătută de protestatari. Are doar 20 de ani. Care este diagnosticul medicilor

Cine este femeia-jandarm bătută de protestatari. Are doar 20 de ani. Care este diagnosticul medicilor

După imaginile de coşmar de vineri seară vin şi veşti mai bune. Femeia-jandarm nu a suferit o fractură de coloană cervicală, aşa cum s-a estimat la început. Tânăra a suferit însă multiple traumatisme şi rămâne internată în spital. Marius Militaru, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, a făcut mai multe precizări despre femeia-jandarm care, în urma violenţelor, poate rămâne paralizată.

"Avem o colegă care a fost bătută cu bestialitate. La acest moment, are o suspiciune serioasă de ruptură de coloană cervicală, cu riscul de a rămâne paralizată. Aproape că sunt bulversat de ce am văzut. Mi-a fost greu să privesc imaginile acelea. Nu încerc să emoţionez pe nimeni, dar vă transmit un sentiment absolut uman şi firesc", a zis Marius Militaru la un post de televiziune.

"Oamenii de la un fast-food din apropierea Pieţei Victoriei au avut un apel pe 112 şi au cerut intervenţia pentru că se devastau vitrinele. Într-o primă intervenţie, au fost colegii noştri de la Poliţie, dar au fost atacaţi de nişte huligani. Apoi a fost trimis un dispozitiv de jandarmi în care se afla şi colega noastră, sergent major, de 20 de ani. Se ataca din foarte multe locuri. A fost scoasă în viaţă de acolo datorită colegilor noştri", a mai spus Marius Militaru.

A.C.