Drum blocat de maşini, urmărire în trafic, clipe de groază pentru o familie care tranzita judeţul

Drum blocat de maşini, urmărire în trafic, clipe de groază pentru o familie care tranzita judeţul

Patru adulţi şi o fetiţă de 3 ani, care au trecut prin judeţul Braşov cu maşţina, în drum spre mare, s-au speriat teribil în 17 august, la puţin după miezul nopţii. După toate aparenţele şi după filmarea postată pe Info Trafic Romania, mai mulţi tineri ar fi încercat să-i oprească prin blocarea şoselei cu trei maşini, iar apoi cu un autoturism care frâna. Poliţia braşoveană confirmă existenţa unui caz deschis şi intrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Rupea. Tinerii ar fi declarau că ai vrut sa facă o farsă cuiva.

Relatarea familiei

"In seara de 16 august am pornit in drum spre mare, 4 adulţi si o fetiţa de 3 ani, de la Sovata jud. Mureş am pornit spre Odorheiu Secuiesc-Rupea. Totul a inceput in comuna Caţa din judeţul Braşov când doi tineri au vrut sa ne oprească făcând semn si bineinţeles noi nu am oprit ne-am continuat drumul.
După câţiva kilometri am observat că drumul este blocat de 3 autoturisme iar noi am oprit să vedem ce se intâmplă, aproximativ 15 tineri au pornit spre noi, intre timp au eliberat drumul iar noi am demarat de pe loc iar tinerii au inceput sa facă semne ca să oprim.
La ieşirea din comună am observat ca ne urmăresc iar la un moment dat au reuşit sa ne depăşească, au frânat in faţa noastră iar pe imagini se poate observa cum un tânăr a vrut să coboare din autoturism pe portiera din spate, am reuşit să ii depăşim intrând in şanţ iar ei in continuare ne urmăreau.
Din fericire am greşit drumul si am ajuns undeva intre Caţa si Homorod.
In timp ce eram urmăriţi am sunat la numărul de urgenţă 112 iar poliţiştii ne-au găsit după aproximativ 30 de minute.
Am prezentat Poliţiştilor din Rupea filmarea si am depus şi o plângere, până in acest moment familia nu a mai fost contactată de către Poliţie ... dar in continuare aşteaptă !!! Filmarea a fost impărţită pe mai multe segvenţe pentru a râmâne in vizor doar punctele culminante".Ce spune Poliţia"Cazul a intrat în atenţia noastră şi s-au făcut primele verificări. Am identificat persoanele implicate, care au şi fost sancţionate pentru abateri la Legea nr. 61 (de sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, n.red. Se fac, mai departe, verificări la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rupea",a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, Gabriela Dinu.
Daniel Giurma

Video: https://www.facebook.com/24trafic/videos/575987999485799/