Polo : regal internaţional la Braşov!

Polo : regal internaţional la Braşov!

În Bazinul Olimpic Braşov se desfăşoară, în perioada 13-16 septembrie, meciurile unei grupe contând din turul I prelimnar al Ligii Campionilor. Alături de Corona Sportul Studenţesc vor participa echipe din Italia, Turicia, Ucraina, Franţa şi Georgia, iar adversarele echipei braşovene vor fi, în ordine : Dinamo Lvov (Ucraina) - joi, de la ora 20.00, Enka Sport Istanbul (Turcia) - vineri, de la ora 12.30, Pays D’Aix Natation (Franţa) - vineri, de la ora 20.00, WP Club Tbilisi (Georgia) - sâmbătă, de la ora 20.00, şi BPM Sport Management Verona (Italia) - duminică, de la ora 11.00.
"Este o competiţie foarte importantă pentru noi. La patru ani de la începutul acestui proiect, am reuşit să aducem Liga Campionilor la Braşov. Este cea mai tare întrecere din lume. Am muncit mult să ajungem la acest nivel şi ne mândrim că ducem Braşovul în Europa", a declarat Roxana Cojocea, preşedintele secţiei de polo de la Corona.
"Cei mai valoroşi sunt italienii, care anul trecut au jucat finala Cupei LEN, similară «Europa League» în fotbal. Francezii au fost în semifinale, tot în Cupa LEN. Enka Sport este o echipă din Turcia care investeşte enorm. La Club Tbilisi joacă mulţi componenţi ai Naţionalei Georgiei. Noi ne-am întărit pe posturile pe care aveam nevoie. Suntem la prima experienţă în Liga Campionilor. Sunt emoţii. De italieni mă tem cel mai mult. Dar noi ne vom bate pentru calificare cu Dinamo Lvov şi Club Tbilisi", a spus antrenorul echipei braşovene, Aurelian Georgescu.
Intrarea la toate meciurile va fi liberă.
D.R.