Băut şi fără permis, a lovit mai multe maşini

Băut şi fără permis, a lovit mai multe maşini

Un accident a blocat aseară circulaţia pe Dobrogeanu Gherea. Un barbat de 28 ani, din Brasov, care a condus un autoturism spre Racadau, într-o curbă a pierdut controlul asupra directiei de deplasare. A intrat pe contrasens si a lovit frontal un autoturism care circula regulamentar din sens opus. Din impact, autoturismul lovit a foat proiectat in vehiculul care circula in spatele sau, in aceeasi directie.
"Din accident a rezultat vatamarea conducatoarei auto si a doi pasageri din autorurismul lovit frontal de masina care a patruns pe contrasens. Acestia au fost tranportati la spital pentru ingrijiri.
Soferul de 28 ani a parasit locul accidentului fiind depistat ulterior de politisti. La testarea acestuia din punct de vedere al prezentei alcoolului in aerul expirat rezultatul a fost 0.81 mg/l. S-a întocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si conducere sub influenta alcoolului", anunţa aseară purtătorul de cuvânt al Poliţiei.
Gabriela Dinua revenit în această dimineaţă cu informaţia că maşinile lovite pe Dobrogeanu Gherea nu au fost singurele.
"In urma verificarilor s a stabilit ca şoferul, în incercarea de a parasi locul accidentului a mai avariat trei autoturisme iar pe str. Castelului a lovit zidul imobilului cu nr 130. Barbatul nu poseda permis de conducere iar autoturismul pe care l a condus fusese luat fara acordul proprietarei de la locuinta comuna. El a fost retinut pentru 24 de ore. Cei care l au depistat pe str. Castelului au fost politistii locali aflati in serviciu", precizează poliţista.

D.G.
Foto: Info Trafic Braşov