Gaşca Zurli aduce “Puterea Cornetelor" la Braşov

Gaşca Zurli aduce “Puterea Cornetelor" la Braşov

Gaşca Zurli aduce “Puterea Cornetelor" la Braşov! Pe 09 octombrie, la ora 19.00, Sala Dacia din Complexul Lux Divina prinde viaţă.

Toamna aceasta ne jucăm! Cu zâmbetul pe buze. Pentru că atunci când zâmbeşti totul se întâmplă mai uşor, pentru că greşelile ne sunt mai repede iertate şi putem obţine mult mai uşor ceea ce ne dorim, indiferent că este vorba despre zâmbetul copiilor sau cel al oamenilor mari.

Puterea Cornetelor este cea mai nouă producţie marca Zurli. Povestea scrisă de Mirela Retegan este pusă în scenă de prietenii din Gaşca Zurli. Un spectacol aparent simplu, dar cu o înaltă încărcătură emoţională, un joc al valorilor umane, cu care Gaşca pleacă în turneu toamna aceasta.

Spectacolul le reaminteşte spectatorilor prezenţi, părinţi, copii şi bunici, cât este de important să zâmbeşti. Și cât de uşor putem face asta, atunci când devenim conştienţi că un zâmbet ne poate face viaţa mai frumoasă. Că un zâmbet ne poate transforma o zi mohorâtă într-una magică.

Tura Vura, ca de obicei, este singura care refuză să zâmbească. Sub niciun chip nu face asta şi, pentru că este invidioasă pe toţi cei care au puterea să zâmbească, născoceşte un plan prin care reuşeşte, pentru o scurtă perioadă de timp, să fure Zâmbetul. Este invidioasă pentru că Zâmbetul e fermecat, are puteri magice şi are lăcaş în inimile tuturor, mai puţin în inima ei.

Gaşca Zurli îşi adună forţele, Zâmbetul trebuie salvat din mâinile vrăjitoarei! Toată Gaşca se gândeşte şi un plan de salvare găseşte. Este momentul să apeleze la Puterea Cornetelor! La bucuria jocului care poate face zâmbetul să renască pe orice chip. Ajutaţi de Tanti Prezentatoarea şi de Zâna Bună, reuşesc să recupereze Zâmbetul.

Spectacolul Puterea Cornetelor aduce cântece noi, absolut minunate, apariţii vesele şi colorate, jocuri noi şi un personaj nou în echipa Găştii Zurli - Zâmbetul.

Cu asta vă aşteaptă la toamnă cea mai îndrăgită trupă pentru copii, din România. 11 oraşe intră pe Harta Zâmbetului Zurli, în Turneul Naţional “Puterea Cornetelor".· 09 octombrie - ORA 19.00 - BRAȘOV, SALA DACIA - COMPLEX LUX DIVINA

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro şi în magazinele Germanos.

PREȚ BILETE

Categoria 3- 45 lei
Categoria 2- 90 lei
Categoria 1- 150 lei

​INFORMAȚII BILETE - call center 021/ 311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e- mail office@bilete.roINFORMAȚII SUPLIMENTARE

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toţi participanţii la spectacol, adulţi si copii, trebuie să cumpere bilet, indiferent de vârstă.

Accesul minorilor (0-18 ani) în locatia evenimentului se face doar însoţiţi de minim un adult (părinte sau tutore legal).

Accesul în locaţia evenimentului se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm nu întârziaţi!

Persoanele care ajung după începererea spectacolului au acces în sală, dar îşi pierd locurile şi vor putea ocupa loc, doar în limita scaunelor rămase libere.

Atenţie, se filmează!

Prin cumpărarea unui bilet Participantul se obligă să respecte Regulile de participare şi acces la spectacol, reguli disponibile pe www.zurli.ro.

Pregătiţi-vă să urcaţi într-un carusel emoţional, în care amintirile şi trăirile tuturor, fie ei oameni în toată firea ori pitici, vor căpăta un alt nivel. Pentru că la coborâre veţi avea cel mai larg zâmbet de fericire pe chip.