Sesizare împotriva deputatului PSD, Cătălin Rădulescu, la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării

Sesizare împotriva deputatului PSD, Cătălin Rădulescu, la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării

Asociaţia Pro Democraţia Club Braşov a sesizat Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, cu privire la declaraţiile deputatului Cătălin Rădulescu, din data de 8 octombrie 2018. În sesizare se arată, printre altele că deputatul ,,discriminează comunitatea LGBTQ, declarând că homosexualitatea este o boală ce trebuie tratată"
Declaraţia sesizată:
"Sunt dezamăgit eu, ca român, o să vorbesc ca medic şi român. Când eram mic, când stăteam la masă, bunicul spunea rugăciunea, el mânca primul şi apoi noi, asta a fost familia noastră românească, am sperat că românii vor înţelege să iasă la vot, faptul că partidul meu nu s-a implicat cum trebuia, noi trebuia să ne fi implicat punând sigla PSD, că susţine referendumul. Românii nu au înţeles că trebuie schimbată o noţiune, când românul nu înţelege anumite lucruri, teama mea este că va începe ceva foarte urât pentru poporul nostru, probabil se va cere modificarea Codului Civil, probabil că ceilalţi care sunt avantajaţi că referendumul a picat vor spune că dacă poporul român nu a acceptat modificarea, soţii pot fi modificaţi în doi bărbaţi sau două femei.
S-a ajuns la aberaţii din care nu vreau să fiu părtaş, nu vreau să fiu părtaş la schimbarea neamului strămoşesc. În timp ce noi făceam referendum, în Franţa se decidea că viaţă sexuală poate începe la 13 ani, iar în Marea Britanie, dacă părintele nu acceptă ca băiatul să meargă cu fustă la şcoală va fi decăzut din drepturi părinteşti. Orientarea sexuală, alta decât cea firească între un bărbat şi o femeie care trebuie să facă copii, este una bolnavă. Este o anatemă medicală. Aceşti oameni bolnavi trebuie să fie trataţi ca atare. Ca medici, să îi tratăm, este o boală sexuală. Atâta timp cât PSD nu s-a implicat, cine să deconteze. Am fost singurul partid care am susţinut acest referendum din punct de vedere al sufletului, nu ştiu de ce nu ne-am asumat. Poporul român trebuie să ştie foarte clar că celelalte partide care nu au susţinut referendumul şi-au dorit ca în România să nu existe familii formate dintr-un bărbat şi o femeie", declară deputatul PSD Cătălin Rădulescu.
D.R.