Cum să aveţi rufe mai albe? Este cel mai tare truc

Cum să aveţi rufe mai albe? Este cel mai tare truc

Vreţi ca lucrurile dumneavoastră să fie din în ce mai curate? Nu trebuie să folosiţi cele mai scumpe soluţii, pline de chimicale, ci doar să ştiţi anumite trucuri. Iată ce trebuie să faceţi ca să fiţi invidiaţi! V-aţi săturat de veşnicele pete galbene de la subraţ? Nu trebuie decât să adăugaţi în maşina de spălat, alături de detergentul dumneavoastră obişnuit, bicarbonat de sodiu şi problema e rezolvată. În cazul în care lucrurile pe care le spălaţi sunt colorate, nu veţi face altceva decât să le păstraţi culorile, dar mai ales să intensificaţi nuanţa. Totodată, balsamul reuşeşte să reducă din duritatea apei şi astfel nu veţi mai fi obligaţi să folosiţi balsam.

Dacă vreţi ca rufele să fie din ce mai proaspete, apelaţi la ajutorul apei de gură, care distruge bacteriile, întrucât conţine alcool dezinfectant. Apa de gură se foloseşte tot împreună cu detergentul. La fel de bun pentru a obţine rufe curate este şi oţetul.

Pentru a înlătura bacteriile, folosiţi împreună cu detergentul şi o ceaşcă cu oţet, care va ajuta ca rufele să aibă şi un parfum mult mai proaspăt şi nu veţi mai avea nevoie de balsam. Tot oţetul este cel care ajută la albirea cearşafurilor şi a rufelor, iar după ce acestea se vor usca, vor putea fi călcate mult mai uşor. Pentru a-şi păstra culoarea, adăugaţi câteva linguri de oţet în apa de clătire, scrie secretele.com.

A.C.