Concurs de fotografie pentru liceenii din Braşov

Concurs de fotografie pentru liceenii din Braşov

Elevii claselor IX - XII din oraşul Braşov sunt invitaţi să participe la concursul de fotografie "Descoperă poveştile Braşovului“. Acest concurs îi provoacă pe tineri să descopere peisaje deosebite, comori arhitecturale, lăcaşuri ascunse şi tradiţii neobservate ale Braşovului, pe care îl numim cu toţii "acasă". Ei pot înscrie până la 3 poze în 2 categorii de concurs separate şi pot câştiga premii deosebite, oferite de compania Allview. Termenul până la care participanţii se pot înscrie, este data de 11 noiembrie 2018, ora 23:59.
,,Transilvania împlineşte 100 de ani de apartenenţă la România şi dorim să ne îndreptăm privirea către această sărbătoare. La poalele Tâmpei, Braşovul este atestat istoric de peste 800 de ani şi este unul din oraşele ale cărui influenţe istorice au contribuit la dezvoltarea acestuia", spun organizatorii.
Astfel, tinerii liceeni sunt invitaţi să-şi înscrie fotografiile pentru următoarele teme:
- Influenţa minorităţilor în dezvoltarea oraşului Braşov (tema principală)
- Tainele Braşovului (tema secundară)
Concursul este organizat de către Organizaţia de Tineret a Forumului German Braşov, împreună cu Asociaţia Absolvenţilor Liceului Johannes Honterus şi este susţinut de către Allview, de Ministerul de Stat pentru Familii, Muncă şi Afaceri Sociale din Bavaria/Germania şi de Universitatea Transilvania .
Mai multe detalii despre concurs şi despre modalitatea de înscriere se pot găsi pe site-ul web http://djkronstadt.ro/concurs
D.R.