Braşovenii de la Luado Chocolate produc de şapte ani praline care fac poftă

Braşovenii de la Luado Chocolate produc de şapte ani praline care fac poftă

Au trecut şapte ani de când o mică firmă din Braşov intra pe piaţa locală a dulciurilor. Cu o specializare în Belgia, la Academia de Ciocolată Callebaut®, echipa a devenit tot mai cunoscută celor care vor să guste sau să dăruiască praline produse la comandă. LUADO este un

Mesajul fondatorului companiei, Dorian Lungu:

"Și am făcut 7 (şapte) ani! Noi, cei de la Luado Chocolate, avem astăzi cei 7 ani de acasă...
Cu ambiţie şi deseori cu încăpăţânare, cu pasiune pentru bun gust şi calitate şi cu mult drag pentru cei care ne înconjoară şi ne susţin, am trecut prin anii aceştia aşa cum trece orice copil către adolescenţă. Cu întrebări şi dorinţa de cunoaştere, cu frământări, cu nebunii şi schimbări inopinante, am rămas fideli principiilor şi valorilor cu care am început. La fel de curaţi în ceea ce facem, la fel de puţin comerciali şi la fel de înclinaţi în primul rând către bucuria de a vedea zâmbete de satisfacţie pe chipurile celor care ne calcă pragul, fie şi în detrimentul unui profit redus.
Astăzi suntem o echipă. Dar nu din cea care se propovăduieşte pe la team buildinguri. Suntem o echipă pur românească ca zâmbete şi trăiri, vulcanică şi efervescentă, inovatoare si vibrantă. Și da, am infuzat prin toţi porii şi ceva ADN belgian, japonez si german când vine vorba despre calitate. Pentru că am înţeles că lucrurile bune şi frumoase din viaţă, se împlinesc atunci când munca devine o plăcere de zi cu zi iar pasiunea şi sentimentul de fericire tronează confortabil în faţa câştigului material.
Noi credem că suntem printre puţinii romantici care visează că soarele răsare în fiecare zi în laboratorul Luado şi ne luminează calea indiferent de norii de afară.
Alina, Klara, Cristina, Nuţi, Mirela, Ema, Elena, Costi şi Dorian, suntem astăzi parte din aceleaşi valori pe care o să le vedeţi şi mâine şi poimâine şi atâta timp cât o să avem prieteni, amici, colegi si necunoscuţi cu care să împărtaşim pasiunea noastră pentru frumos şi sănătos.
Gata cu copilăria. Începem o altă etapă la care vă invităm să ne rămâneţi alături, pentru că nu veţi regreta :)
La mulţi ani tuturor!"

G.I.