Strada Nicopole, închisă două zile

Strada Nicopole, închisă două zile

Strada Nicopole, va fi închisă circulaţiei auto pe tronsonul cuprins între străzile Lungă şi De Mijloc, timp de două zile. Restricţia de circulaţie va fi valabilă vineri, 9 noiembrie şi sâmbătă, 10 noiembrie - între orele 10.00 -16.00.
"Măsura este necesară din cauza lucrărilor de pozare în subteran a reţelelor electrice, pe strada Nicopole, de la numărul 2A până la intersecţia cu Strada Lungă. Măsura a fost aprobată de Comisia de circulaţie. Beneficiar al lucrării este SDEE Transilvania Sud SA (Electrica Braşov)", anunţă purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov.

”In cadrul proiectului de modernizare a retelei de apa, derulat de catre Compania Apa, se executa lucrarea de inlocuire a retelei de apa pe str. Avram Iancu. Pentru a putea executa lucrarea de traversare a intersectiei dintre strada Nicopole si str. Avram Iancu, pe sensul spre centru,  este necesara inchiderea circulatiei rutiere pe str. Nicopole, tronsonul cuprins intre breteaua catre Spitalul de Copii si intersectia cu str. Avram Iancu, de joi, 8 noiembrie, incepand cu ora 7.00,  si pana vineri, 9 noiembrie, ora 10.00. 
Traficul va fi deviat astfel:
- pe sensul de mers dinspre str. De Mijloc spre str. Avram Iancu, traficul va fi deviat pe breteaua care trece pe langa Spitalul de Copii si iese in Avram Iancu (conform planului atasat), 
- pe sensul de mers dinspre str. Avram Iancu spre str. De Mijloc, traficul va fi deviat pe str. Morii (conform planului atasat).
Această lucrare face parte dintr-un contract de reabilitare și extindere a distribuției de apă potabilă în municipiul Brașov, care a început în luna august a acestui an și se va termina în februarie 2020 . Valoarea întregului contract derulat din fonduri europene este de aproximativ 19. 240.000 de lei, inclusiv TVA. 
Compania Apa Brașov își cere scuze pentru disconfortul creat și le multumeste șoferilor și locuitorilor din zonele adiacente pentru înțelegere.", anunță și Compania ApaG.I.
Foto: Google