Două tunuri de zăpadă performante, aduse gratuit în Poiana Braşov

Două tunuri de zăpadă performante, aduse gratuit în Poiana Braşov

Doua din cele mai performante si moderne tunuri de zapada (la nivel mondial) tocmai au sosit in statiunea Poiana Brasov, anunţă administratorul domeniului schiabil din Poiana Braşov.
Este vorba despre un tun model TF10 si un tun model TR8, acesta din urmă fiind chiar o premiera natională.
TechnoAlpin, partenerul domeniului schiabil din Poiana Braşov pentru instalatia de inzapezit, este cel care a pus la dispozitie doua tunuri cu titlu gratuit pentru sezonul de iarna care urmează.

Tunul model TF10 se caracterizeaza prin productie mare de zapada, raza mare de acoperire si in acelasi timp printr-o emisie redusa de zgomot, fiind cel mai puternic tun de zapada si in acelasi timp un model de eficienta.
Raza mare de acţiune şi suprafaţa largă acoperită facilitează distribuirea mai uniformă a zăpezii şi uşurează operaţiunile de pregătire a pârtiei.
TR8 este un model revolutionar de tun, fiind adus in premiera in Romania. Acesta inglobeaza o serie de inovatii pe care nici un alt tun de zapada nu le prezinta, ridicand standardele de eficienta si de intretinere la un nou nivel.
In premiera mondiala, este folosit un singur motor electric, motor ce antreneaza atat turbina, cat si compresorul. Datorita motorului revolutionar, acest model de tun atinge un nivel de eficienta nemaiintalnit pana astazi. Ca si fratele sau mai mare (TF10) tunul impresioneaza prin nivelul redus de zgomot.
Datorita dimensiunilor reduse si greutatii usoare, tunul este mult mai stabil si usor de manipulat.
Si nu in ultimul rand - asa dupa cum se poate observa - designul tunului este revolutionar.

G.I.