17 linii de transport în comun, suspendate temporar duminică

17 linii de transport în comun, suspendate temporar duminică

RATBV S.A. isi adapteaza programele si unele trasee de transport pentru data de 11 noiembrie 2018 la conditiile in care in municipiul Brasov se va desfasura in ziua mentionata traditionalul eveniment sportiv "Crosul 15 Noiembrie". In intervalul 09.00 - 13.00, circulatia mijloacelor de transport in comun ce deservesc 17 linii va fi suspendata, iar traseele si orarele liniilor 35, 41 si 50 vor fi modificate, anunta reprezentantii societatii.
Derularea competitiei, ce se va desfasura pe traseul Roman - Strada Poienelor - Calea Bucuresti - Spitalul Judetean - Hidromecanica - Sala "Patria“ - Bulevardul 15 Noiembrie - Prefectura, va genera suspendarea temporara a circulatiei mijloacelor de transport in comun care deservesc liniile 1, 2, 4, 5, 6, 7, 16, 17, 22, 31, 32, 34, 34 barat, 36, 37, 51 si 52.
Autobuzele de pe linia 35, in ambele sensuri de deplasare, vor circula intre capatul de linie Gara CFR Brasov si cartierul Noua pe traseul: Gara - Bulevardul A. Vlahuta - Bulevardul Saturn - Calea Bucuresti - Darste - Noua si retur. De asemenea, autobuzele de pe linia 41, pe sensul spre Strada Lujerului, vor circula deviat pe Strada Lunga - Stadionul Tineretului - Strada Lujerului, iar autobuzele de pe linia 50 pe sensul Podul Cretului - Livada Postei vor circula pe Strada Muresenilor. De mentionat faptul ca pe parcursul desfasurarii competitiei sportive va fi realizata o suplimentare a numarului de autobuze care circula pe liniile 35 si, respectiv, 23.
"Angajatii RATBV S.A. vor depune toate eforturile pentru ca, imediat dupa ce se va finaliza competitia sportiva, sa asigure circulatia mijloacelor de transport in comun pe toate liniile conform orarului corespunzator unei zile de duminica. De asemenea, RATBV S.A. isi cere scuze calatorilor pentru disconfortul creat si le multumeste pentru intelegerea aratata. In functie de eventuale masuri operative dispuse de Politia Rutiera sau organizatori, mai pot aparea unele schimbari in traseele operate de societatea noastra", declara purtatorul de cuvant al RATBV S.A, Silviu Ștefan.

G.I.
Foto: Primaria Brasov, Andrei Paul