Derby în Liga a patra : Colţea 1920 Braşov - Precizia Săcele

Derby în Liga a patra : Colţea 1920 Braşov - Precizia Săcele

Echipa de seniori a clubului Colţea 1920 Braşov joacă ultimul meci din anul 2018 pe propriul teren. În runda a XII-a din liga a patra, băieţii pregătiţi de Liviu Nicolae primesc vizita formaţiei Precizia Săcele, sâmbătă, 10.11.2018, de la ora 11.00.
Se anunţă o partidă spectaculoasă în ciuda diferenţei din clasament dintre cele două formaţii. Precizia Săcele vine la Braşov de pe poziţia a treia a ierarhiei şi cu un moral bun după victoria din runda precedentă obţinută în faţa celor de la ACSM Codlea, scor 4-1. De partea cealaltă Colţea 1920 Braşov ocupă poziţia a noua în clasament, dar este una dintre formaţiile redutabile pe propriul teren. Braşovenii au câştigat ultimele patru dispute de pe stadionul Carpaţi. De altfel, băieţii lui Liviu Nicolae au pierdut un singur joc pe teren propriu cel din prima etapă cu Ciucaş Tărlungeni. Se anunţă şi un duel interesant între golgheterii celor două formaţii, Firat Cenk la braşoveni şi Tudorie Alexandru la săceleni, ambii cu câte 9 goluri marcate în acest sezon.
"Ultima impresie contează mereu. Am demonstrat în acest tur de campionat că suntem pe drumul cel bun. Faţă de sezonul trecut am crescut foarte mult în joc, iar faptul că juniorii care evoluează la noi în echipă evoluează meci de meci şi capătă experienţă, ne bucură foarte mult. Întâlnim un adversar cu foarte multă experienţă la acest nivel şi va fi un meci foarte greu, dar am încredere că aceşti copii vor da totul pe teren pentru a obţine un rezultat foarte bun. Avem condiţii foarte bune de pregătire, ne antrenăm bine iar acum trebuie să vedem rodul muncii din fiecare zi de la antrenamente. Vrem ca sâmbătă să oferim un spectacol fotbalistic celor care vor allege să-şi petreacă două ore la stadion", a declarat directorul general al clubului Colţea 1920 Braşov, Marian Ivan.
La acest joc, Păduraru şi compania vor îmbrăca pentru prima dată tricourile oficiale de joc, Colţea 1920 Braşov, pentru anul 2019. Toate premizele pentru un spectacol fotbalistic sunt asigurate, aşa că vă invităm sâmbătă la meci!
D.R.