Vreţi la Operă sau la Etnovember? Aveţi şansa de a câştiga invitaţii, cu RATBV

Vreţi la Operă sau la Etnovember? Aveţi şansa de a câştiga invitaţii, cu RATBV

Orice tip de abonament de călătorie lunar sau anual emis de RATBV S.A., achiziţionat mâine, 14 noiembrie 2018, între orele 06.00 şi 21.30, de la casieria din capătul de linie "Livada Poştei" aduce drept beneficiu suplimentar un pachet cu două invitaţii gratuite la unul dintre evenimentele culturale ce vor avea loc la sfarşitul acestei săptămâni în Braşov.
RATBV S.A. "pune la bătaie" câte cinci invitaţii gratuite pentru câte două persoane la concertul de muzică veche românească al Ansamblului "Trei Parale", ce va avea loc la Aula Universităţii "Transilvania" sâmbătă, 17 noiembrie, orele 18.00, în cadrul Festivalului "Etnovember 2018"; alte cinci invitaţii pentru câte două persoane la concertul de blues intitulat "Going Back to Chicago", susţinut de trupa Maxwell Street Blues Band sâmbătă, 17 noiembrie, de la orele 21.00, la Aula Universităţii "Transilvania", în cadrul aceluiaşi festival amintit sau cinci invitaţii gratuite "duble" la spectacolul Operei Braşov de vineri, 16 noiembrie 2018, orele 18.30, "Povestirile lui Hoffmann". Invitaţiile gratuite vor fi oferite la alegere, în funcţie de disponibilitatea existentă la momentul achiziţionării abonamentului.
Ca şi în alte ocazii similare, clienţii RATBV S.A. care vor intra în posesia unuia dintre cele cinci pachete de câte două bilete de intrare gratuite îşi pot cumpăra orice tip de abonament de transport lunar sau anual, indiferent dacă este la preţul întreg de 70 sau, respectiv, 700 de lei ori dacă sunt abonamente cu reducere pentru elevi, pentru studenţi ori pentru donatorii de sânge.

G.I.