Campania ,,Primul Zâmbet"poposeşte la Braşov

Campania ,,Primul Zâmbet"poposeşte la Braşov

Kaufland România, Organizaţia Salvaţi Copiii şi Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie "Dr. I. A. Sbârcea" oferă 100 de zâmbete nou-născuţilor din Braşov. Clipa în care mama îşi vede pentru prima dată copilul nou-născut este plină de emoţie.
Orice proaspătă mămică merită o clipă de răgaz şi un sprijin în noul său rol, acela de părinte. Și pentru că toţi copiii se nasc egali, Kaufland România în colaborare cu Organizaţia Salvaţi Copiii continuă la Braşov campania Primul Zâmbet, prin care promovează Baby Box - conceptul finlandez ale cărui rezultate în scăderea mortalităţii infantile sunt extraordinare. Finlanda este ţara cu cea mai mică rată a mortalităţii infantile din Europa, în timp ce România este ţara cu cea mai mare rată.
Prin intermediul campaniei vor fi ajutate 100 de proaspete mămici din Braşov să se bucure de primul zâmbet al copiilor lor, oferindu-le, pentru fiecare copil, câte o cutie cu produse de igienă şi îmbrăcăminte de primă necesitate (Baby Boxes), însoţite de un material educativ-informativ privind creşterea copilului în primii cinci ani de viaţă. Evenimentul va avea loc la Spitalul de Obstetrică-Ginecologie "Dr. Ioan Aurel Sbârcea" Braşov, miercuri, 21 noiembrie, la ora 12,00.
Prin intermediul campaniei, la nivel naţional, vor fi ajutate 3000 de mame din România, din 30 de maternităţi din România.
D.R.