Percheziţii cu efective mărite la 11 domicilii din Braşov, pentru evaziune fiscală de 1.000.000 lei

Percheziţii cu efective mărite la 11 domicilii din Braşov, pentru evaziune fiscală de 1.000.000 lei

Poliţiştii de investigarea criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, desfăşoara o activitate cu efective lărgite de punere în aplicare a unui număr de 11 mandate de percheziţii domiciliare şi 6 mandate de aducere pe raza judeţelor Braşov, Prahova, Galaţi şi municipiul Bucureşti. Dosarul penal in care se efectuează cercetări este pentru săvârşirea infractiunii de evaziune fiscală în modalitatea înregistrării de cheltuieli fictive .

“Prejudiciul estimat în cauză este 1.000.000 lei. La activităţi participă poliţişti din cadrul Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Prahova, Galaţi şi Poliţia Municipiului Bucureşti, precum şi specialişti criminalişti şi de acţiuni speciale din cadrul IPJ Braşov.
La finalizarea percheziţiilor, persoanele vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, în vederea audierii", anunţă purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, Alina Ivan.

I.V.