Martin Solveig şi-a cerut scuze primei câştigătoare a Balonului de Aur

Martin Solveig şi-a cerut scuze primei câştigătoare a Balonului de Aur

Martin Solveig, DJ francez şi gazda Balonului de Aur, şi-a cerut scuze Adei Hegerberg, câştigătoarea în premieră a distincţiei. Acesta a fost criticat pe reţelele sociale după ce a întrebat-o pe tânăra de 23 de ani în timpul prezentării: "Știi să faci twerk?" (n.r. dans în care dai din fund). Cea mai bună jucătoare a anului a răspuns cu un "Nu" scurt şi categoric.
Camera apoi l-a arătat pe Kylian Mbappe, câştigătorul premiului Kopa pentru cel mai bun tânăr jucător, căruia nu i-a venit să creadă.

Solveig şi-a cerut scuze lui Hegerberg printr-o serie de tweet-uri, spunând că nu a vrut să supere pe nimeni. "A fost o glumă, probabil una proastă, şi vreau să-mi cer scuze tuturor pe care i-am ofensat. Îmi pare rău" a spus el. ând a fost întrebată, Hegerberg a spus că nu a considerat comentariul drept hărţuire sexuală. "A venit la mine după aceea şi era extrem de trist că s-a întâmplat aşa. Nu m-am gândit la comentariu în acel moment - nu l-am considerat drept hărţuire sau orice altceva" a spus ea. "Am fost fericită să dansez şi să celebrez câştigarea Balonului de Aur, să fiu sinceră".

Norvengianca atacant a fost cea mai bună marcatoare din Liga Franţei sezonul trecut, cu 31 de goluri, iar în Champions League a înscris de 15 ori.

A.C.