Sepsi învinge FCSB, la un scor de neanticipat : 4-2!

Sepsi învinge FCSB, la un scor de neanticipat : 4-2!

Sepsi OSK Sf. Gheorghe a învins-o pe vicecampioana FCSB cu scorul de 4-2 (2-0), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a 18-a a Ligii I.
Partida a început sub semnul echilibrului, cu puţine situaţii în cele două careuri, dar s-a îndârjit în partea a doua a primei reprize, când Sepsi a luat un avantaj nesperat, într-un interval de numai 5 minute, prin golurile marcate de Gabriel Vaşvari (32) şi Florin Ştefan (36), spectaculos cu călcâiul…Apoi, avantajul gazdelor a luat proporţii, atunci când a înscris şi impetuosul Ibrahima Tandia (53 - penalty). ,,Roş-albaştrii"" s-au apropiat pe tabelă, prin golurile reuşite de Florinel Coman (61) şi Raul Rusescu (88), din lovitură liberă. Ghanezul Joseph Mensah (90+4) a adus liniştea în tribune şi pe teren, după ce a înscris ultimul gol al partidei, la capătul unui contraatac. De remarcat, totuşi, faptul că gazonul bun la început, a îngheţat pe parcursul partidei, favorizând cu largheţe…patinajul. Astfel, pentru FCSB, este prima oară după 5 ani jumătate când încasează 4 goluri în competiţia internă. FCSB ere neînvinsă de cinci etape, în care avea patru victorii şi un egal. Sepsi OSK nu a pierdut în ultimele patru etape, obţinând două victorii şi două egaluri. În tur, FCSB s-a impus cu 2-0.
Gigi Becali a reacţionat la cald, imediat după partidă. Patronul de la FCSB a spus că echipa sa ar fi boicotat partida, dacă ar fi ştiut că terenul este îngheţat. În plus, în semn de protest, Becali plăuieşte ca de acum în colo să-şi scoată jucătorii de pe teren, în cazul în care se va mai repeta episodul de miercuri seara.
"Eu dacă ştiam că terenul alunecă aşa, le spuneam că nu mă prezint. Pierd 3-0 la masa verde şi aia e. Dacă va mai fi un teren aşa, o să le spun unor jucători, 5, să spună că s-au accidentat şi să iasă de pe teren. În 6 nu se poate juca şi asta e...", a declarat Gigi Becali în direct la Digi Sport.
D.R.