O jucărie sexuală pentru femei a fost interzisă la CES 2019

O jucărie sexuală pentru femei a fost interzisă la CES 2019

O jucărie sexuală pentru femei a fost interzisă la show-ul de tehnologie, CES 2019. Conform BBC, compania Lora DiCarlo a fost invitată să-şi arate vibratorul robotic Ose, după ce a câştigat cu el un premiu de inovaţie. Consumer Technology Association, organizatorul CES, a spus că dispozitivul a fost introdus din greşeală în listă şi că pot interzice orice conţinut imoral sau obscen. Directorul companiei, Lora Haddock, a spus că CES şi CTA au mai fost părtinitori şi înainte.

CTA a declarat într-un comunicat: "Produsul nu intră în nicio categorie de-ale noastre şi nu trebuia să fie acceptat".

"Ne cerem scuze companiei pentru greşeală".

Însă, într-un comunicat de pe site-ul companiei, Haddock dă câteva exemple de alte produse pentru femei incluse în categoria în care a fost vibratorul.

"Două aspiratoare robotice, un skateboard robotic, patru jucării pentru copii, un robot de companie pentru shopping - se pare că toate interesele femeilor sunt acoperite, nu-i aşa?", a spus ea. "Ose se încadrează cu siguranţă în categoria drone şi robotică, iar juraţii experţi ai CTA sunt de acord".

"Credem cu tărie că femeile, cei nedeclaraţi, cei ce nu se încadrează în genuri şi LGBTQI ar trebui să ţinem de spaţiul nostru din plăcere şi tehnologie".

A.C.