Marius Dunca: Klaus Iohannis inventează argumente pentru a bloca activitatea a două ministere importante

Marius Dunca: Klaus Iohannis inventează argumente pentru a bloca activitatea a două ministere importante

Preşedintele PSD Braşov reacţionează în cel mai recent scandal politic iscat în jurul numirii a doi miniştri, la Dezvoltare şi la Transporturi. Marius Dunca îl critică dur pe preşedintele Klaus Iohannis, după ce acesta a trimis, la Guvern, un mesaj cu motivele pentru care i-a refuzat pe Lia Olguţa Vasilescu şi Mircea Drăghici.
Senatorul braşovean consideră că preşedintele Klaus Iohannis inventează argumente pentru a bloca activitatea a două ministere importante pentru dezvoltarea României. Marius Dunca explică faptul că a avut ocazia să lucreze îndeaproape atât cu Lia Olguţa Vasilescu cât şi cu Mircea Drăghici, pe care îi numeşte profesionişti în administraţie.
"A bloca Ministerul Dezvoltării prin neacceptarea unui om care cunoaşte atât administraţie locală cât şi centrală, care cunoaşte foarte bine atât problemele comunităţilor locale cât şi priorităţile Guvernului, este pur şi simplu de neînţeles. A bloca Ministerul Transporturilor şi a respinge numirea unui om cu experienţă în administraţie la conducerea acestui minister, mai ales când trebuie să continuăm proiectele ambiţioase de infrastructură, este o greşeală. Mai mult ca oricând, România are şansa de a progresa, de a continua să avem creştere economică care să se regăsească în bunăstarea fiecărui cetăţean. Din păcate, Klaus Iohannis blochează acest potenţial de creştere, tocmai prin acţiunile sale în calitate de şef al statului roman", declară Marius Dunca.

G.I.