Handbal : Parcurs excelent în campionat, pentru juniorii III, de la ACS Transilvania Braşov

Handbal : Parcurs excelent în campionat, pentru juniorii III,  de la ACS Transilvania Braşov

După un sezon regulat perfect, cu 10 victorii din tot atâtea meciuri, juniorii III de la ACS Transilvania Braşov continuă evoluţiile foarte bune şi în următoarea fază a Campionatului Naţional. Handbaliştii antrenaţi de Titus Donosa au învins pe Sporting Ghimbav, în deplasare, scor 40-21 (21-4), succes care cumulat cu cel de la Reşiţa, din etapa inaugurală, urcă formaţia braşoveană pe primul loc al clasamentului, cu un golaveraj de 71-40.
"A fost un joc la discreţia noastră, pe toată durata sa. În prima repriză poarta noastră a funcţionat excelent, Teodor Zaharia meritând toate laudele pentru evoluţia sa. A apărat «din toate încheieturile». În a doua parte am rulat tot lotul, pentru ca toţi băieţii să fie în priză pentru ceea ce ne aşteaptă în continuare. Luăm lucrurile pas cu pas, iar obiectivul nostru clar este acela de a ajunge la turneul final, în primele opt echipe din ţară. Ar fi un lucru extraordinar, mai ales că ne aflăm la prima participare în acest sistem al Campionatului Naţional. Ne dorim mult să readucem handbalul masculin braşovean în prim plan", a spus Titus Donosa, antrenorul juniorilor 3 de la ACS Transilvania.
Următoarea partidă a echipei antrenate de acesta va avea loc la începutul lunii martie, când, în primul meci acasă, va întâlni pe CSȘ Făgăraş.
D.R.