Poetul braşovean Adrian Munteanu, microrecital de sonete, la Torino

Poetul braşovean Adrian Munteanu, microrecital de sonete, la Torino

La iniţiativa şi în organizarea Centrului De Cultură şi Tradiţie Românească, din Torino, Italia, se va desfăşura în perioada 21-23 februarie 2019 un ciclu de manifestări dedicate Zilei Internaţionale a Femeii
Joi, 21 februarie 2019, are loc conferinţa internaţională “Uomini Cheamano le Donne" la Palazzo Lascaris. Conferinţa îşi propune să analizeze emanciparea femeii moderne precum şi contribuţia bărbaţilor la diminuarea fenomenului de violenţă la care sunt supuse femeile din ziua de astăzi. În cadrul conferinţei, poetul Adrian Munteanu, va susţine un microrecital din sonetele sale de dragoste.
Vineri, 22 februarie 2019, la Institutul Social din Torino, actriţa Maia Morgenstern va avea un dialog cu membrii comunităţii româneşti şi va prezenta un recital cuprinzând poezii de Tudor Arghezi si un Jurnal al Reginei Maria.
Sâmbătă, 23 februarie 2019, în sala de conferinţe a Centrului de Cultură şi Tradiţie Românească din Torino, copiii şcolii româneşti şi părinţii acestora sunt aşteptaţi la o întâlnire cu poetul Adrian Munteanu, autor a 365 de basme în versuri şi interpret al acestora în recitalul intitulat "Poveşti fără sfârşit."
D.R.