Când şi ce burse ale locurilor de muncă organizează AJOFM în 2019

Când şi ce burse ale locurilor de muncă organizează AJOFM în 2019

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă a anunţat graficul de desfăşurare a burselor locurilor de muncă ce se vor desfăşura la nivel naţional în acest an. Acest lucru înseamnă că în fiecare județ vor fi organizate în aceeași zi, evenimente asemănătoare.
În 12 aprilie 2019, va fi organizată la nivel naţional “Bursa Generală a Locurilor de Muncă", al cărei obiectiv principal îl constituie creşterea gradului de ocupare al persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă , prin corelarea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajatori şi solicitanţi.
În data de 18 octombrie  va avea loc “Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi" dedicată tinerilor absolvenţi, având drept scop facilitarea accesului tinerilor la locurile de muncă disponibile pe piaţa muncii şi interacţiunea directă a acestora cu agenţii economici.
"La nivelul fiecărui judeţ, în funcţie de evoluţia pieţei muncii locale, de condiţiile locale şi de solicitările agenţilor econmici, vor mai putea fi organizate şi alte tipuri de burse pentru diferite meserii sau ramuri de activitate", se precizează în comunicatul transmis de AJOFM Braşov.

C.P.