Motive pentru care ar trebui să mănânci mai multă pâine. Sigur nu te gândeai la aşa ceva

Motive pentru care ar trebui să mănânci mai multă pâine. Sigur nu te gândeai la aşa ceva

Feliile de pâine nu sunt duşmanul tău şi există motive obiective pentru care ar trebui să cedezi în faţa poftelor pentru carbohidraţi. Iată de ce nu trebuie să-ţi fie teamă să mănânci mai multă pâine:

1. Vei avea mai multă energie

Da, pâinea conţine carbohidraţi, dar nu trebuie să-i dai o conotaţie negativă din acest motiv. Dacă alegi carbohidraţii utili pentru orgasnism, vei avea o sursă de energie constantă pe parcursul întregii zile.

2. Vei reduce riscul de afecţiuni cronice

Consumul de pâine îţi poate îmbunătăţi starea generală de sănătate, indiferent de vârstă. În cadrul studiilor realizate s-a constatat că pâinea din făină integrală reduce riscul de boli cardiace, diabet de tip 2, hipertensiune arterială, cancer de colon, accident vascular cerebral şi obezitate.

3. Vei trăi mai mult

Cercetătorii de la Harvard au descoperit o legătură directă între o dietă bogată în cereale integrale şi un risc redus de deces, scrie eva.ro. Meniul celor 100.0000 de participanţi a fost studiat cu atenţie şi s-a ajuns la concluzia că pâinea din făină integrală reduce riscul de deces ca urmare a bolilor cardiace cu 9% şi pe cel cauzat de alte afecţiuni cu 5%.

A.C.