ACS SR Braşov şi-a prezentat lotul, în faţa suporterilor

ACS SR Braşov şi-a prezentat lotul, în faţa suporterilor

În centrul vechi al Braşovului, într-un local de pe strada Republicii a avut loc prezentarea lotului echipei SR Braşov. Copiii oraşului au stat faţă în faţă cu suporterii stegari, cu care au interacţionat timp de o oră. Pentru mulţi dintre fani, a fost o bună ocazie să îi cunoască înainte de primul meci oficial de pe Tineretului. Jucătorii, împreună cu Florin Stîngă şi Toto Șanta, au petrecut cu sucuri naturale, iar suporterii - peste 100 la număr, cu beri reci. Tot acolo, a fost prezent şi primul marcator din istoria SR Braşov, Dragoş Dumitraş, care se află încă în recuperare după crunta accidentare.
Suporterii au putut să îşi facă poze cu jucătorii favoriţi şi să schimbe două vorbe cu ei, cât şi să îşi cumpere abonamente şi bilete pentru meciul cu Voluntari II.
Următorul joc este mâine de la ora 15:00 pe Stadionul Tineretului cu FC Voluntari II. La casele de bilete, fanii vor putea să cumpere bilete şi abonamente brăţară sau card pentru tot returul campionatului. Preţul biletelor este de 10 lei la Tribuna 1 şi Tribuna 2, şi 50 lei la Tribuna Oficială. Copiii sub 14 ani însoţiţi de un adult beneficiază de intrare gratuită la T1 şi T2.
D.R.