Hochei : Corona Braşov, victorie mare la malul Dunării

Hochei : Corona Braşov, victorie mare la malul Dunării

Cu antrenorul slovac Julius Penzes pe banca tehnică, hocheiştii de la Corona Braşov au obţinut o victorie importantă la Galaţi, care le deschide drumul spre ocuparea primului loc la finalul sezonului regulat în Campionatul Naţional. Echipa Braşovului a reuşit să-şi ia revanşa pentru înfrângerea recentă de la Braşov şi, după un joc reuşit, a învins în meciul cu contracandidata la primul loc, chiar pe gheaţa acesteia. Scor final : 5-1 (1-0, 3-1, 1-0). Pentru Corona au marcat : Lidhammar (min.2,52), Trancă (min.24,04 şi 38,42), Z Molnar (min. 30,56 şi 58,05).
În urma acestei victorii, Corona rămâne pe primul loc în clasamentul la zi al Campionatului Naţional, cu 87 de puncte (35 de meciuri disputate), fiind urmată de CSM Galaţi, cu 79 p (31), SC Miercurea Ciuc, cu 77 p (33), Gheorghieni, cu 60 p (32).
Până la finalul sezonului regulat, Corona Braşov mai are de jucat un singur meci, acasă, cu Gheorghieni, în timp de Galaţi mai are de jucat trei partide cu Gheorghieni (toate în deplasare) şi două cu SC Miercurea Ciuc (una acasă şi una în deplasare).
D.R.