Au fost stabilite meciurile din sferturile de finală ale Ligii Campionilor şi Europa League

Au fost stabilite meciurile din sferturile de finală ale Ligii Campionilor şi Europa League

Conform tragerii la sorţi, în sferturile de finală ale Champions League, se vor disputa următoarele partide :
Ajax - Juventus, Liverpool - FC Porto, Tottenham - Manchester City şi Manchester United - Barcelona.
UEFA a stabilit şi programul semifinalelor : Tottenham/ Manchester City - Ajax/ Juventus, Barcelona/ Manchester United - Liverpool/ FC Porto. Conform programului semifinalelor, Leo Messi şi Cristiano Ronaldo se vor putea întâlni în finală. Finala Ligii Campionilor din acest sezon va avea loc pe 1 iunie, la Madrid, pe noul stadion al echipei Atletico de Madrid, care are o capacitate de 63.500 de locuri.

În Europa League, sferturi de finală, se vor juca următoarele partide : Arsenal - Napoli, Villarreal - Valencia, Benfica - Eintracht Frankfurt, Slavia Praga - Chelsea
Meciurile tur se vor juca pe 18 aprilie, în timp ce returul va fi o săptămână mai târziu. Ca să ajungă în sferturi, Napoli a trecut de FC Salzburg (3-0 în tur, 1-3 în retur), în timp ce Slavia Praga a scos-o din competiţie pe FC Sevilla, triplă câştigătoare a Europa League, după o "dublă" nebună. Fără Băluţă pe teren, Slavia a învins pe teren propriu formaţia andaluză, 4-3, după prelungiri. În tur, partida s-a terminat la egalitate, 2-2.
D.R.