Accident pe Carpaţilor, un stâlp a fost pus la pământ

Accident pe Carpaţilor, un stâlp a fost pus la pământ

Posesorul unui autoturism Seat cu număr de Vaslui a avut ghinion în încercarea lui de a feri un pieton. Nu se ştie exact, încă, ce viteză avea autoturismul condus de şofer, dar a retezat un stâlp de beton al RATBV de pe strada Carpaţilor, în dreptul străzii Pârâului.
!Un bărbat în vârstă de 30 ani care conducea un autoturism pe str Carpaţilor, în încercarea de a evita accidentarea unui pieton angajat neregulamentar în traversarea străzii, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a lovit un stâlp. Nu sunt victime", declară subcomisarul Alina Ivan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov.

”Politistii locali dirijează circulația în zonă pentru fluidizarea circulației pentru a se elimina orice stare de pericol. Tot politistii locali au anunțat RAT bv pentru a rezolva situația creata,  tinand cont că firele de la rețeaua de troleibuze s-au rupt, existând riscul de electrocutare. Politistii locali încă mai sunt la dirijare în zonă”, anunță Anca Lăutaru, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale.
La rândul său, comunicatorul RATBV, Silviu Ștefan a anunțat că troleibuzele de pe linia 7 au fost inlocuite de autobuze. ”Folosim un traseu deviat: Terminal Roman - Calea Bucuresti - Zorilor - Carpatilor. SE lucrează la degajarea drumului și repararea rețelei. Mâine se va relua circulația cu troleibuze pe traseul obișnuit al liniei 7”


C.P.