Cunoscutul Frederic Lenoir va fi oaspetele Braşovului

Cunoscutul   Frederic Lenoir va fi oaspetele Braşovului

Frederic Lenoir va veni la Braşov în 22 aprilie, ora 19, la Bistro de l"Arte, Piaţa Enescu nr. 11 bis, cu ocazia lansării cărţii sale “Scrisoare Deschisă Către Animale", apărută la editura Arania.
Frederic Lenoir este filozof, sociolog şi istoric al religiilor. Doctor şi cercetător asociat al Școlii de studii superioare în ştiinţe sociale (EHESS).Co-fondator al Fundaţiei SEVE, Savoir-vivre şi Vivre Ensemble (sub auspiciile Fondaţiei de France), Martine Roussel-Adam, a cărui misiune principală este de a instrui animatori şi formatori de ateliere de filozofie şi meditaţie în şcoli. În mai 2017, a creat asociaţia Ensemble pour les Animaux, care îşi propune să reflecteze asupra relaţiei dintre om şi animal şi să apere, în asociere cu alte asociaţii, cauze majore privind starea animalului.
Scriitor, autorul a aproximativ cincizeci de cărţi (eseuri, romane, poveşti, enciclopedii), tradus în aproximativ douăzeci de limbi. A vândut şase milioane de exemplare în lume.Scrie, de asemenea, pentru teatru, cinema şi benzi desenate.
D.R.