Gimnastele de la ACS Transilvania Braşov s-au remarcat la ,,Cupa Prieteniei", de la Baia Mare

Gimnastele de la ACS Transilvania Braşov s-au remarcat la ,,Cupa Prieteniei", de la Baia Mare

Sportivele de la secţia de gimnastică ritmică a ACS Transilvania Braşov au început sezonul de concursuri, prima competiţie la care au luat parte fiind Cupa Prieteniei, în acest weekend, la Baia Mare. Evoluţia fetiţelor pregătite de Carla Stoica a fost una excelentă, cu nu mai puţin de 9 locuri pe podium. Astfel, gimastele de la Transilvania au reprezentat cu succes Braşovul, au obţinut doua locuri 1, la ansambluri şi prin Petra Cristescu.
Pe locul 2 s-au clasat Arina Dudu şi Alice Munteanu, iar pe locul 3 au terminat competiţia Luise Bogdan şi Patricia Pavel, toate acestea concurând la un singur exerciţiu.
Mai mult, Nora Spulber a obţinut un loc 2, iar Anastasia Cogneanu un loc 3, ambele la individual compus.
"Concursul a fost organizat foarte bine de către doua cluburi din Baia Mare, cluburi cu tradiţie în gimnastica ritmică românească. Fetele noastre au reuşit sa se mobilizeze şi să obţină rezultate excelente. Sunt mulţumită şi pot spune că am avut parte de o bună verificare în vederea participării la Campionatul Naţional de Copii, care se va desfăşura în weekendul următor", a spus antrenoarea Carla Stoica.
Au participat 160 de sportive de la importante cluburi de profil din ţară - Sportul Studenţesc Bucureşti, CSM Cluj Napoca, LPS Oradea, LPS Târgu Mureş, CSȘ Unirea Iaşi, CSȘ Reşiţa, CSȘ Timişoara, ACS Transilvania Braşov, dar şi două cluburi din Italia şi Republica Moldova.
Pentru echipa Transilvaniei urmează, în perioada 20-21 aprilie, Campionatele Naţionale de la Cumpana, în judeţul Constanţa, iar apoi se vor afla la startul unui concurs internaţional la Chişinău (Republica Moldova), pentru ca în luna luna Iunie să participe la Campionatul Naţional de Junioare Mici.
Echipa ACS Transilvania participantă la Cupa Prieteniei: Petra Cristescu, Arina Dudu, Alice Munteanu, Luise Bogdan, Patricia Pavel, Nora Spulber, Anastasia Cogneanu. Antrenor: Carla Stoica.
D.R.