Traseul liniei 22, modificat pentru aproape o săptămână

Traseul liniei 22, modificat pentru aproape o săptămână

De luni, 20 mai, orele 07.00 şi până vineri, 24 mai , orele 23.30, autobuzele de pe linia 22, doar pe sensul de deplasare de la Stadionul "Tineretului" spre capătul de linie "Saturn", vor circula pe un traseu deviat. Modificarea este determinată de lucrările de infrastructură ce se vor realiza săptămâna viitoare în zona Străzii Vlad Țepeş, anunţă societatea de transport în comun.
Astfel, după ce vor parcurge Strada Alexandru Ioan Cuza, autobuzele de pe linia 22 vor circula pe străzile Iuliu Maniu şi Nicolae Iorga, până în zona Casei Armatei, iar apoi se vor deplasa pe Bulevardul Eroilor până în zona Teatrului Dramatic, de unde îşi reiau traseul obişnuit.
Această modificare nu va afecta în nici un fel opririle în staţii, autobuzele de pe linia 22 staţionând pentru îmbarcarea/debarcarea călătorilor în staţia "Iuliu Maniu", iar apoi în staţia "Patria". Între aceste două staţii menţionate nu va exista nici o altă oprire.
"Pe celălalt sens de deplasare, dintre capetele de linie "Saturn" şi Stadionul "Tineretului", nu va opera nici o modificare de traseu. Graficele de circulaţie ale traseului cu indicativul 22 nu vor fi modificate. Ne cerem scuze călătorilor pentru disconfortul creat şi îi asigurăm că vom face toate demersurile pentru ca efectele acestei modificări să fie cât mai puţin resimţite", declară Silviu Ștefan purtătorul de cuvânt al RATBV SA.