Prognoza METEO pentru perioada 20 mai - 17 iunie. Când vom scăpa de ploi

Prognoza METEO pentru perioada 20 mai - 17 iunie. Când vom scăpa de ploi

Vremea 20 mai - 17 iunie. Instabilitatea atmosferică se va manifesta prin accentuarea temporară a înnorărilor, averse şi descărcări electrice la sfârşitul lunii mai. În săptămâna 10-17 iunie, temperaturile vor reveni la normal, potrivit Estimării evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 20 mai - 17 iunie, publicate de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Prognoza METEO 20 - 27 mai 2019. Valorile termice se vor situa, în general, în jurul celor specifice acestei perioade. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile intracarpatice, dar mai ales în zonele montane şi submontane aferente, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Prognoza METEO 27 mai - 3 iunie 2019. Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări. Precipitaţiile vor fi excedentare mai ales în regiunile centrale, vestice şi sud-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Prognoza METEO 3 - 10 iunie 2019. Temperatura aerului va avea valori în general apropiate de cele specifice acestei săptămâni. Cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a ţării.

Prognoza METEO 10 - 17 iunie 2019.Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregului teritoriu. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această săptămână.

A.C.