America e paralizată! Milioane de oameni nu mai merg la muncă. Motivul e incredibil

America e paralizată! Milioane de oameni nu mai merg la muncă. Motivul e incredibil

Americanii nu vor să se mai ducă la muncă. Nu este vorba de câteva mii, ci de peste 10 milioane de oameni. Motivul este incredibil şi are legătură cu un eveniment mult aşteptat de către aceştia. În America va fi haos. Și asta pentru că duminică seara este programat ultimul episod din serialul "Game of Thrones". Motiv pentru care, nu toţi americanii vor fi dispuşi să mai meargă luni la serviciu. otrivit unul sondaj realizat Workforce Institute, 4,9 milioane de telespectatori vor sări peste ziua de luni şi vor apela fie la concediu medical sau chiar la o zi liberă. Alţi 5,8 milioane de angajaţi care lucrează de obicei duminică noaptea plănuiesc să îşi ia o zi liberă astfel încât să nu piardă marea finală a serialului "Game of Thrones".

Sondajul mai estimează că alte 2,9 milioane de angajaţi vor ajunge mai târziu luni la serviciu, iar alte 3,4 milioane au vorbit deja să poată lucra de acasă, chiar dacă de obicei nu muncesc de la distanţă.

Finalul serialului ar putea aduce şi o scădere a productivităţii în ziua de luni, când angajaţii vor fi prinşi în discuţii privind modul în care s-a încheiat Game of Thrones sau vor petrece timpul citind articole despre serial.

A.C.