BREAKING NEWS: Ucigaşul poliţistului din Timiş s-a spânzurat în închisoare

BREAKING NEWS: Ucigaşul poliţistului din Timiş s-a spânzurat în închisoare

Marcel Lepa, ucigaşul poliţistului din Timiş, a fost găsit mort în arest, luni dimineaţă. La data de 10.06.2019, în jurul orei 06:40, numitul Lepa Ionel Marcel, cercetat pt. uciderea poliţistului din cadrul IPJ Timiş, a fost găsit spânzurat în camera de arest de la Penitenciarul Timişoara. Un echipaj medical a constatat decesul, transmit autorităţile. "Luni, 10.06.2019, în jurul orei 06.30, personalul medical al Penitenciarului Timişoara a intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul unui deţinut care a săvârşit un act de suicid prin, spânzurare în grupul sanitar al camerei de deţinere.
Concomitent aplicării manevrelor de resuscitare, a fost solicitat Serviciul unic de urgenţă 112. În ciuda eforturilor depuse de membrii echipajului SMURD, aceştia au constatat decesul la ora 7.15.
În conformitate cu procedurile legale, administraţia locului de deţinere a anunţat familia persoanei decedate, a informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate şi a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara.

Totodată, la nivelul penitenciarului s-a declanşat o verificare internă pentru a se stabili împrejurările producerii incidentului" se arată într-o informare transmisă de penitenciar. Marcel Lepa fusese arestat preventiv vineri, pentru 30 de zile, pentru comiterea infracţiunilor de ultraj în varianta omorului calificat comis asupra unui poliţist aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept, aflate în concurs real şi în stare de recidivă postcondamnatorie.

A.C.