Pregătiri pentru nunta lui Radu Mazăre. Iubita fostului edil al Constanţei, solicitare pentru reprezentanţii închisorii

Pregătiri pentru nunta lui Radu Mazăre. Iubita fostului edil al Constanţei, solicitare pentru reprezentanţii închisorii

Iubita lui Radu Mazăre a făcut o solicitare pentru ca nunta acesteia cu fostul edil al Constanţei să poată avea loc. Roxana a depus o cerere scrisă în care solicită conducerii Penitenciarului să-i aprobe această ceremonie în penitenciar.
"Vă rog să-mi aprobaţi căsătoria cu Radu Mazăre, aflat în custodia Penitenciarului Rahova Bucureşti. Declar pe propria răspundere că nu am mai fost căsătorită şi mă supun legislaţiei în vigoare", a cerut iubita lui Radu Mazăre.
Potrivit apropiaţilor lui Radu Mazăre, acesta şi-ar dori ca această ceremonie să aibă loc pe 5 iulie, atunci când îşi serbează ziua de naştere. Roxana se află în continuare în Madagascar. Urmează să vină în ţară săptămâna viitoare, când îşi va alege şi rochia de mireasă. La ceremonie nu pot participa multe persoane, doar cinci persoane din partea fiecăruia din cei doi. Se pare că atât Radu Mazăre şi iubita lui şi-au ales deja verighetele, în valoare de aproape 4.000 de lei. Urmează ca Roxana să-şi aleagă şi inelul de logodnă. "Verighetele vor fi cumpărate de la un magazin din Bucureşti. Costă 3.700 de lei setul de verighete. Mai e vorba de un inel pe care Roxana urmează să-l aleagă de pe un site", a spus Mihai Mazăre, fratele fostului primar.

A.C.