Directorul General al CNAIR. S.A, Narcis Neaga, a decis să renunţe la funcţie!

Directorul General al CNAIR. S.A, Narcis Neaga, a decis să renunţe la funcţie!

Inevitabilul s-a produs, iar Directorul General al CNAIR. S.A, Narcis Neaga, a renunţat singur la funcţie. Aceasta, după ce în ultimele zile s-a spus că prim ministrul Viorica Dăncilă i-a transmis ministrului Răzvan Cuc să-l demită pe Neaga, nemulţumită de anumite întârzieri la proiectele de infrastructură aflate în execuţie...Am primit la redacţie comunicatul semnat de Directorul General al CNAIR. S.A, Narcis Neaga :
,,Având în vedere importanţa dezvoltării infrastructurii rutiere pentru bunul mers al economiei romaneşti şi faptul că pentru a reuşi să atingem cu succes acest obiectiv este nevoie de bună credinţă şi de colaborarea necondiţionată a tuturor factorilor de decizie din România precum şi în urma unei discuţii pe care am avut-o cu Preşedintele Consiliului de Administraţie, Costin Mihalache, am decis să renunţ la funcţia de Director General al CNAIR S.A. În opinia mea acesta este şi sensul mesajului transmis de premierul Viorica Dăncilă, pe care îl respect.
Bineînţeles că am să continui să fac toate eforturile pentru a sprijini în continuare proiectele importante de infrastructură, indiferent de poziţia socială sau de funcţia pe care o voi ocupa în viitor.
Vă asigur că pe întreaga perioadă a mandatului meu am facut tot ce mi-a stat în putinţă pentru a debloca proiectele de infrastructură sau pentru a le continua pe cele aflate deja în derulare, astfel încât românii să beneficieze de o infrastructură modernă aşa cum este normal să existe într-o ţară europeană. Aşa am reuşit să lansez împreună cu ceilalţi colegi din CNAIR proiecte în valoare de aproape 4 miliarde de euro care în mod sigur vor asigura României în următorii ani dezvoltarea necesară unei economii europene. Sper ca şi cei care vor prelua mandatul de Director General al CNAIR să înţeleagă responsabilitatea pe care o presupune această funcţie.
D.R.