Peste 100 de edituri şi case de discuri vor fi la fEstivalul de cArte şi Muzică Libris din Piaţa Sfatului (25 - 28 Iulie 2019)

Peste 100 de edituri şi case de discuri vor fi la  fEstivalul de cArte şi Muzică Libris din Piaţa Sfatului (25 - 28 Iulie 2019)

La sfârşitul lunii iulie, în plin sezon estival, Braşovul, cel mai iubit oraş turistic din România, găzduieşte o nouă ediţie a fEstivalului de cArte şi Muzică LIBRIS!

Pe scena festivalului din Piaţa Sfatului vor urca artişti îndrăgiţi ca: Irina Rimes, Laura Bretan şi Cvartetul Gaudeamus Filarmonica Braşov, Grupul Vocal Anatoly al Operei Braşov, Mihaela Istrate, Ciprian Istrate, Lilly Drumeva (Bulgaria), Trupa Bega Blues Band şi mulţi alţii.

În agenda de evenimente a festivalului, în perioada 25 -28 iulie, se regăsesc lansările a peste 50 de noi volume editoriale, sesiuni de autografe şi întâlniri cu scriitori din România, Israel, Belgia, Italia, Danemarca şi Canada.

Cei mici, dar şi cei mari îşi pot dezvolta creativitatea în cadrul atelierelor de pictură, de cusut, de mărgelit şi de dezvoltare emoţională.

De opt ani la Braşov, Festivalul este unul dintre cele mai apreciate evenimente culturale din Braşov, la care participă peste 100 de edituri şi case de discuri din ţară şi străinătate.

Printr-un program divers ce include recitaluri de muzică şi poezie, teatru contemporan, spectacole de muzică pop şi rock, dansuri de societate, muzică tradiţională şi obiceiuri multietnice fEestivalul de cArte şi Muzică Libris este o manifestare culturală şi artistică ce atrage la fiecare ediţie zeci de mii de vizitatori.

Agenda festivalului şi multe alte informaţii le regăsiţi pe www.libriscultural.ro şi pe paginile de fb dedicate evenimentului.

Eveniment organizat de Asociaţia Libris Cultural cu sprijinul Primăriei Municipiului Braşov.

Sponsor: Libris.ro

Site festival: http://libriscultural.ro/project/festival-de-carte-si-muzica-brasov-ed8/

Eveniment fb: https://www.facebook.com/events/2179458322369059/

Despre Asociaţia Libris Cultural

Grupul de firme LIBRIS Braşov are aproape trei decenii de activitate în domeniul difuzării de carte şi muzică. S-a dezvoltat odată cu marile nume editoriale din România şi a transformat parteneriatele cu acestea într-o ofertă generoasă şi mereu actualizată. Prin Librăria “Şt.O.Iosif" din Braşov şi Librăria online Libris.ro, cu cel mai mare depozit de carte din România, a adus cartea şi muzica aproape de cititorii şi iubitorii de muzică din ţară şi străinătate. Libris Editorial a întărit apropierea publicului de valorile culturale autohtone şi internaţionale.
Asociaţia Libris Cultural s-a dedicat culturii şi comunităţii, prin organizarea nenumăratelor lansări de carte şi muzică cu invitaţi din ţară şi din străinătate, prin organizarea de conferinţe, simpozioane, lecturi publice, recitaluri de muzică şi poezie, festivaluri de folk şi poezie.
De-a lungul timpului, s-a creat şi întărit tradiţia a două evenimente unice pe piaţa naţională: Târgul de Carte şi Muzică Libris (17 ediţii) şi fEstivalul de cArte şi Muzică Libris (8 ediţii).