DIETA cu ardei gras. Slăbeşti rapid şi uşor!

DIETA cu ardei gras. Slăbeşti rapid şi uşor!

Dacă te-ai săturat de diete care mai de care mai restrictive şi nu mai vrei să mănânci cu noduri sau să suferi de foame pentru a scăpa de kilogramele nedorite, încearcă să urmezi cura cu ardei gras sau gogoşari. E variată şi conţine preparate foarte gustoase.

LUNI Mic dejun: Salată de ardei gras, 200 g brânză de vaci. Prânz: Supă de roşii, doi ardei umpluţi cu orez, asezonaţi cu iaurt degresat şi verdeaţă. Cină: Ardei copţi (maxim 3) cu friptură de pui sau vită, la grătar.

MARŢI Mic dejun: Salată de gogoşari, iaurt degresat, măsline. Prânz: Supă de roşii, doi ardei umpluţi cu orez, asezonaţi cu iaurt degresat şi verdeaţă. Cină: Peşte la grătar sau fiert cu salată de ardei gras, roşii şi morcovi.

MIERCURI Mic dejun: Salată de ardei gras, 200 g şuncă slabă (pui sau curcan). Prânz: Supă de legume, doi ardei umpluţi cu orez, asezonaţi cu iaurt degresat şi verdeaţă. Cină: Pui la grătar cu gogoşari (natur sau copţi pe grătar).

JOI Mic dejun: Salată de gogoşari, două ouă fierte sau omletă (fără ulei). Prânz: Supă de legume, doi ardei umpluţi cu orez, asezonaţi cu iaurt degresat şi verdeaţă. Cină: Ardei copţi (maxim 3) cu friptură de pui sau vită, la grătar.

VINERI Mic dejun: Salată de ardei gras, 200 g brânză de vaci. Prânz: Supă de pui, doi ardei umpluţi cu orez, asezonaţi cu iaurt degresat şi verdeaţă. Cină: Peşte la grătar sau fiert cu salată de ardei gras, roşii şi morcovi.

SÂMBĂTĂ Mic dejun: Salată de gogoşari, 200 g şuncă slabă (pui sau curcan). Prânz: Pui sau peşte la grătar sau la cuptor cu orez sau broccoli. Cină: Pui la grătar cu gogoşari (natur sau copţi pe grătar).

DUMINICĂ Mic dejun: Salată de ardei gras, două ouă fierte sau omletă (fără ulei). Prânz: Pui sau peşte la grătar sau la cuptor cu orez sau broccoli. Cină: Ardei copţi (maxim 3) cu friptură de pui sau vită, la grătar. Citeşte întreaga ştire: Dieta cu ardei gras. Slăbeşte 5 kg în 4 săptămâni! Citeşte întreaga ştire: Dieta cu ardei gras. Slăbeşte 5 kg în 4 săptămâni! Citeşte întreaga ştire: Dieta cu ardei gras. Slăbeşte 5 kg în 4 săptămâni!
Citeşte întreaga ştire: Dieta cu ardei gras. Slăbeşte 5 kg în 4 săptămâni!

A.C.