Alimentele pe care le poţi mânca vara în cantităţi nelimitate. Nu vor aduce nici măcar un kilogram în plus

Alimentele pe care le poţi mânca vara în cantităţi nelimitate. Nu vor aduce nici măcar un kilogram în plus

Vara ne aduce multe alimente proaspete şi pline de gust, iar câteva dintre acestea pot fi consumate în cantităţi nelimitate, fără a aduce vreun kilogram în plus. Este bine să renunţăm la alimentele grele, precum pastele şi carnea grasă şi să includem în dieta zilnică cât mai multe fructe şi legume. Următoare alimente pot fi consumate zi de zi şi nu ne vor afecta silueta, ba dimpotrivă, ne vor oferi vitaminele şi mineralele de care avem nevoie:

1. Pepenele roşu: este desertul verii, sărac în calorii şi hidratant. Te va umfla şi nu vei mai fi tentat să mănânci alimente mai bogate în calorii.

2. Porumbul: : este o legumă sănătoasă, bogată în carbohidaţi, care îţi va da energie. Optează pentru varianta porumbului fiert.

3. Roşiile: în combinaţie cu câţiva castraveţi, ardei, ceapă şi brânză, constituie o cină sănătoasă, perfectă pentru o seară de vară.

4. Afinele: sunt sărace în calorii şi pline de antioxidanţi. Serveşte-le goale sau amestecă-le în băuturile preferate.

5. Cafeaua: scade apetitul şi nu are calorii. Pentru a îi oferi savoare adaugă un pic de esenţă de vanilie şi serveşte-o cu gheaţă.

Pe lângă aceste alimente sănătoase, este bine să bem doi litri de apă pe zi şi să ne bucurăm de activităţi în aer liber, precum plimbatul şi înotul.

A.C.