Preşedintele Klaus Iohannis a participat, în Piaţa Univeristăţii, la startul campaniei de strângere de semnături pentru un nou mandat la Cotroceni

Preşedintele Klaus Iohannis a participat, în Piaţa Univeristăţii, la startul campaniei de strângere de semnături pentru un nou mandat la Cotroceni

Preşedintele Klaus Iohannis a fost prezent sâmbătă, în Piaţa Universităţii la campania de strângere de semnături pentru susţinerea candidaturii sale la alegerile prezidenţiale, eveniment organizat de Partidul Naţional Liberal. Conform legii, candidaţii la alegerile prezidenţiale trebuie să depună la Biroul Electoral şi listele cu semnăturile a cel puţin 200.000 de persoane. Klaus Iohannis s-a declarat optimist în această privinţă:
"Sper să obţin număr suficient de semnături dar sunt optimist în această privinţă. PNL este foarte hotărât să facă o acţiune ca lumea şi credem, aşa cel puţin mi-a spus conducerea partidului, că ajungem la cel puţin numărul de semnături din 2014"
Klaus Iohannis a vorbit cu susţinătorii, s-a fotografiat cu aceştia şi le-a mulţumit pentru implicare.
La eveniment au participat şi preşedintele PNL Ludovic Orban, prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan. Ludovic Orban a declarat: "Zeci de mii de membri şi susţinători ai PNL se vor implica în această campanie pe care o dorim ca o amplă consultare publică cu cetăţenii români, ca posibilitatea instituţionalizării unui dialog permanent cu cetăţenii români pe toată perioada care va urma. Îl susţinem pe preşedintele Klaus Iohannis pentru un nou mandat la Cotroceni, pentru a garanta fiecărui român o Românie puternică".
D.R.