Campionatul anormalului…FCSB şi Craiova pierd acasă, Dinamo e penultima în clasament!

Campionatul anormalului…FCSB şi Craiova pierd acasă, Dinamo e penultima în clasament!

Etapa a 5-a a Ligii I de fotbal a adus şi ea destule surprize, dar şi bulversarea scării clasamentului...La Piteşti, una dintre "casele" FCSB-ului în acest sezon, echipa al cărui antrenor pe foile de joc este Virgil Andronache a fost învinsă categoric, cu 3-1, de FC Voluntari. Rezultatul o trimite pe vicecampioana ultimelor patru ediţii din Liga 1 în subsolul clasamentului, pe locul 10. Cu o formulă de start complet ieşită din normal, anormală adică, pentru a odihni titular în vederea returului cu Mlada, dar şi cu debutanţi şi cu juniori în primul "11", FCSB nu a avut nicio şansă în faţa unei echipe modeste, Voluntari... Formula de start a vicecampioanei a avut în componenţă mai mulţi fotbalişti pe care nici măcar fanii echipei nu îi cunoşteau. Botezatu, Perianu, Ardelean sau Şerban…
La rândul ei, Craiova, s-a înclinat în faţa covăsnenilor de la Sepsi, care au dat lovitura spre final, aruncând Bănia în haos…Minute în şir, oltenii au solicitat demisia, însă Papură a rămas neclintit, desi se vedea clar că este debusolat total după o asemenea ispravă. Craiova a coborât şi ea scara clasamentului, dar acest lucru nu pare să fie piatra de moară.
În sfârşit, Dinamo a înregistrat un nou eşec clar, 0-2 la Iaşi şi negoiţă vinde iarăşi clubul. Dar, cui?
Şi când toate merg anapoda, CFR şi Viitorul o duc bine, prima permiţându-şi luxul să alinieze două echipe! Vorba cuiva : candidate la titlu ar putea fi în acest sezon două, CFR I şi CFR II!!
D.R.