Strada Agrişelor va fi închisă, aproape o zi întreagă. Linia 41, deviată.

Strada Agrişelor va fi închisă, aproape o zi întreagă. Linia 41, deviată.

Marţi 13 august, circulaţia rutieră pe strada Agrişelor va fi blocată, între orele 7.00 - 19.00, pentru lucrări de montare a conductelor de fontă ce se desfăşoară la intersecţia străzilor Iuliu Maniu cu A.I. Cuza, anunţă Compania Apa. Accesul rutier pe strada Agrişelor va fi permis doar riveranilor, iar zona va fi semnalizată corespunzător.
Circulaţia va fi restricţionată şi pe strada Iuliu Maniu pe partea stângă, în sensul de mers către centrul oraşului, între strada Grădinarilor şi Hotel Ambient.
"Această lucrare face parte dintr-un contract de reabilitare şi extindere a reţelelor publice de distribuţie apă potabilă din municipiul Braşov, care a început în luna august a anului trecut şi care se va derula până în februarie 2020. Valoarea întregului contract derulat, finanţat prin Programul Operaţional de Infrastructură Mare, este de aproximativ 19,24 milioane de lei, inclusiv TVA.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi mulţumim pentru înţelegere partIcipanţilor la trafic şi locuitorilor din zonă.", declară Alina Bălătescu, specialistul în Comunicare şi Relaţii Publice al Companiei Apa.
RATBV S.A. îi informează pe utilizatorii liniei de transport numărul 41, care asigură legătura între capetele de linie Livada Poştei şi Stupini-Lujerului cu privire la faptul că şi în cursul zilelor de marţi, 13 august a.c. şi miercuri, 14 august, a.c., autobuzele de pe această linie vor circula pe traseul modificat de pe Strada Castanilor. Schimbarea este determinată de faptul că pe Strada Agrişelor vor continua lucrările de infrastructură ale Companiei "Apa", iar circulaţia rutieră va fi închisă. "În aceste condiţii, autobuzele de pe linia 41, doar pe sensul spre Stupini, vor circula de la staţia "Teatrul Dramatic" pe Bulevardul 15 Noiembrie, pe Strada Castanilor, iar apoi pe Bulevardul Iuliu Maniu. Pe porţiunea de drum din centrul oraşului, mijloacele de transport în comun vor opri în toate staţiile ale traseului obişnuit, respectiv Livada Poştei, Teatrul Dramatic şi Iuliu Maniu (de pe Strada A. I. Cuza). Graficele de circulaţie nu vor suferi modificări", precizează Silviu Ștefan, purtătorul de cuvânt al RATBV SA.

P.I.